Huurstunt Website van het jaar 2024

Win een Airfryer of een Fatbike door op Huurstunt te stemmen!

12 september 2024

Afbeelding auteur

Jelle

Voor de vierde keer is Huurstunt.nl genomineerd voor de prestigieuze titel 'Website van het Jaar' in de categorie 'Huisvesting'. Deze nominatie benadrukt opnieuw de kwaliteit en betrouwbaarheid van het platform dat duizenden huurders en verhuurders met elkaar verbindt. Tot en met 18 oktober kunnen gebruikers hun stem uitbrengen op hun favoriete website, en Huurstunt hoopt dit jaar opnieuw als winnaar uit de bus te komen.

Wat is de Website van het Jaar-verkiezing?

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce en Multiscope en staat bekend als een van de belangrijkste online awards in Nederland. Er worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, zoals nieuws, carrière, en natuurlijk huisvesting. De officiële uitreiking van de awards vindt plaats op 21 november tijdens een feestelijke awardshow.

Wacht dus niet langer en breng je stem uit op Huurstunt. Help ons de titel voor de beste huisvestingswebsite van 2024 te winnen en wie weet win jij ook een mooie prijs!

Huurder en verhuurder schudden elkaar de hand

Stem op Huurstunt en maak kans op mooie prijzen

Net als voorgaande jaren worden de winnaars gekozen op basis van populariteit én kwaliteit. Gebruikers kunnen stemmen op websites binnen 39 verschillende categorieën, waarbij de beoordeling gebeurt op vier kernpunten: content, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Daarnaast maken stemmers ook kans op fantastische prijzen, zoals een Fatbike, Airfryer of een e-reader.

Waarom stemmen op Huurstunt? Heb jij een fijne woning gevonden via Huurstunt? Of waardeer je het overzichtelijke platform, de gebruiksvriendelijke zoekfilters en de mogelijkheid om dagelijks e-mailalerts te ontvangen met nieuwe huuraanbiedingen? Jouw stem kan het verschil maken! Elke stem telt mee in de race naar de titel, en het team van Huurstunt waardeert jouw feedback enorm. Of je nu tevreden bent of verbeterpunten hebt, laat het weten door op Huurstunt te stemmen.

Terug naar het overzicht